Over ons

Vestaal Vastgoed is opgericht door Maurits Aalderink. Na jarenlange ervaring bij bouwende ontwikkelaar Schipper Bosch als leidinggevende, maakte Maurits in 2002 de stap om voor zichzelf te beginnen.

 

Van het concept tot aan de realisatiefase van een ontwikkeling is Vestaal Vastgoed uw betrouwbare en oplossingsgerichte partner. Door persoonlijke begeleiding en advies worden onze opdrachtgevers optimaal in hun wensen voorzien. Met onze breedvoerige dienstverlening en jarenlange ervaring in de vastgoedbranche hebben wij altijd een passend antwoord op uw vastgoedvraagstukken!

 

Voor het realiseren van maatkundige huisvesting worden innovatieve oplossingen bedacht. Door de bouwkundige expertise weet Vestaal Vastgoed projecten profijtelijk in te vullen. Met haar maatschappelijke betrokkenheid wordt er nagedacht over duurzaamheid en draagt Vestaal Vastgoed bij aan de kwaliteit van de regionale leefomgeving. Vestaal Vastgoed is in staat efficiënt en vloeiend te ontwikkelen.

 

In de loop der jaren heeft Vestaal Vastgoed duurzame relaties opgebouwd met diverse overheden, landelijke zorginstellingen, lokale bouwpartners en particuliere vastgoedbeleggers. De afgelopen jaren zijn er fantastische mooie projecten ontwikkeld, waar wij als onderneming erg trots op zijn.

 

Wij merken dat de economie steeds meer aantrekt en verwachten dan ook de komende jaren verder te groeien. Wilt u projecten waar óók groei inzit? Wij adviseren en helpen u graag. Hierbij geven wij advies naar behoefte en op maat.

 

Voor al uw vastgoedvraagstukken bent u bij ons aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op of neem een kijkje bij onze Diensten en Projecten.

Referenties

ONS TEAM

In 2002 is Maurits Aalderink met Vestaal Vastgoed begonnen als betrouwbare en ervaren vastgoed partner voor partijen met name in Midden-Nederland.

Johan Vos is werkzaam als projectleider bij Vestaal Vastgoed. Hij houdt zich voornamelijk bezig met de bouwtechnische uitwerking  van concept/ ontwerp/ omgevingsvergunning/ uitvoering en technisch beheer.

Daniël Aalderink is werkzaam als vastgoedadviseur bij Vestaal Vastgoed. Hij richt zich op aan-en verkoop, aan- en verhuur en het vastgoedbeheer van verschillende portefeuilles.

Jannet Verdoorn

Jannet Verdoorn houdt zich voornamelijk bezig met het administratief beheer van de verschillende vastgoedportefeuilles.

David is werkzaam als junior projectleider bij Vestaal Vastgoed. Hij ondersteunt de afdeling projectontwikkeling en vastgoedbeheer.

35

Jaren ervaring