fbpx
 

Verhuizing Voedselbank

Verhuizing Voedselbank

1 oktober 2021 is de Voedselbank Harderwijk-Ermelo-Putten verhuisd naar een nieuwe locatie op industrieterrein Lorentz. Het nieuwe adres aan de Nobelstraat 7 is slechts ‘een deur verder’, maar het pand biedt de organisatie veel meer ruimte. Vrijwilligers hebben in 2 weken de stellingen gebouwd en daarna in 1,5 maand alle producten naar de nieuwe locatie verhuisd. In de tussentijd ging de uitgifte van de pakketten, aangevuld met tegoedbonnen van supermarkten, gewoon door.

Vestaal Vastgoed heeft de begeleiding, vastgoed advies en huurovereenkomsten verzorgd. Inclusief de verdiepingsvloer is er in het nieuwe pand 1000 m2 ruimte. Ook de infrastructuur is aanzienlijk verbeterd. Zo is er een wachtruimte voor de klanten, een personen- en goederenlift en is het pand geheel ‘minder valide proof’.

De grotere ruimte in het nieuwe pand vraagt om een nieuw winkelconcept en deze wordt medio het eerste kwartaal van 2022 uitgerold. Er zal dan ook een officiële opening volgen.

De Stichting Voedselbank is alle bedrijven, donateurs en vrijwilligers die de totstandkoming, inrichting en verhuizing mogelijk hebben gemaakt zeer dankbaar. En wij zijn blij dat we daar een steentje aan bij hebben kunnen dragen.