Zorgvilla ‘in de Luwte’

Over dit project

In opdracht van de Stichting Salem heeft Vestaal Vastgoed naast het buurtzorgpensioen ook zorgvilla ‘In de Luwte’ ontwikkeld en de bouw begeleid. Dit is het tweede zorgproject op het voormalige Salem ziekenhuisterrein dat wij geheel hebben begeleid. Ooms Architecten uit Amersfoort heeft het gebouw ontworpen.

Het zorggebouw ‘In de Luwte’ aan de Wilhelminalaan is speciaal bedoeld voor mensen met dementie. Er zijn op de begane grond 22 zorgstudio’s gerealiseerd. Op de verdieping zijn 14 volwaardige appartementen, variĆ«rend in grootte van 65 m2 tot 100 m2, gerealiseerd. Deze appartementen ‘Residentie De Groene Oase’ hebben de mogelijkheid tot zorg op afroep. Ieder appartement heeft een of twee woon/slaapkamer(s) en een badkamer. Begin 2022 zijn de woningen opgeleverd aan de bewoners.

 

Wij zijn trots op het prachtige resultaat en danken Stichting Salem, Stichting ZorgNvrij en De Goene Oase voor de prettige samenwerking. Wij wensen alle bewoners en begeleiders een fijne woon- en werkplek op de nieuwe locatie. Een aanwinst voor Ermelo!

 

Het project is gerealiseerd door voornamelijk lokale bedrijven, zoals: Van Panhuis Bouw, Oosterhoff en Poolen, Paulus Elektro, Vakschilders, Dennis Offenberg Hoveniersbedrijf en H&P Vastgoed.