fbpx
 

Sint Janstraat, Laren

Categorie
Projectontwikkeling
Over dit project

In het centrum van Laren aan de Sint Janstraat hebben wij het voormalige SNS-bankgebouw herontwikkeld.

 

Het plan bestaat in hoofdzaak uit het renoveren van het hoofdgebouw en het vernieuwen van het bijgebouw. De reden van renoveren komt voort uit uitstraling, bruikbaarheid en slechte isolatie van het gebouw. In de nieuwe situatie wordt op de begane grond en kelder winkelruimte gesitueerd en de bovenste twee bouwlagen wordt verbouwd tot een appartement.

 

De winkelvilla is omringd door diverse publiekstrekkers waaronder Albert Heijn, Douglas, Scotch & Soda, SuperTrash en vele andere.

Dit toonaangevende pand is uniek door zijn maximale belevingswaarde en zeer omvangrijke front.

 

De winkelruimte is verhuurd aan modezaak Stilla en omvat circa 99,5 m² vloeroppervlak, gelegen op de begane grond en 80 m2 in het souterrain. Op de verdieping zal er een zeer luxe appartement gerealiseerd worden. Dit fraaie appartementen is inmiddels verhuurd.