Nieuwbouw Middelerf Ermelo

Over dit project

 

Aan het Middelerf te Ermelo is het initiatief genomen een ontwikkeling te starten die zich richt op de zakelijke markt voor klein- en microbedrijven. De bedrijfsruimtes bestaan uit een combinatie van bedrijfshallen en kantoren waarbij er flexibiliteit in de benodigde vierkante meters zit. De kantoorunit is uit te breiden met de aan de achterzijde aangrenzende bedrijfsruimte. In overleg kan hier een oplossing op maat worden gemaakt.

 

Bedrijvenpark Veldzicht te Ermelo ligt op een goede locatie tussen Harderwijk en Ermelo. De twee hoofdwegen van het bedrijvenpark Veldzicht zijn Lokhorstweg en het Jagerserf waarbij de kantoorunits prominent liggen aan het Middelerf. De kantoorunits liggen op 400 meter van de N303 en liggen 1,5 kilometer van de A28, een bushalte ligt op 450 meter afstand. Het bedrijvenpark Veldzicht kenmerkt zich door de combinatie van bedrijven zowel gericht op B2B als B2C.

 

Er is op de begane grond nog één kantoorruimte van ca 100 m2  per direct beschikbaar voor de verhuur! Kijk bij ons aanbod voor meer informatie.