Startschot voor Hof van Gelre

Startschot voor Hof van Gelre

ERMELO/HARDERWIJK – Een nieuw stukje Ermelo is in de maak. Met het onthullen van het bouwbord gaf wethouder Jan van den Bosch donderdag 13 oktober het startschot voor de Hof van Gelre.

,,Ik ben blij dat er na een lange aanloopperiode eindelijk gebouwd kan worden op dit mooie plekje in Ermelo”, sprak Van den Bosch. ,,En dat op een moment dat de woningmarkt weer volop aantrekt.”

Nieuw stukje Ermeloonthulling-bouwbord

De Hof van Gelre is een kleinschalig bouwproject aan de Harderwijkerweg, ten noorden van Ermelo. Er is plek voor zeven luxe woningen. Die woningen komen te staan aan een gezamenlijk hofje, dat bereikbaar wordt via een oprijlaan. De grootte van de kavels varieert van 700 tot 1.100 m2..

,,Bijzonder aan de kavels is dat kopers er alle vrijheid krijgen. Ze kunnen namelijk zelf hun aannemer en architect kiezen en elk type woning bouwen”, vertelt projectadviseur Maurits Aalderink van Vestaal Vastgoed uit Harderwijk. ,,We verwachten dat er veel belangstelling is, ook gezien de unieke ligging. Dichtbij Harderwijk, Ermelo en de A28 en toch midden in de natuur. Meer informatie over de Hof van Gelre is te vinden op wonen-hofvangelre.nl.”