Nieuwe bedrijfsunits bedrijventerrein Veldzicht

Nieuwe bedrijfsunits bedrijventerrein Veldzicht

Op het bedrijventerrein ‘Veldzicht’ in Ermelo worden in opdracht van Vierhouten Onroerend goed BV op een braakliggend stuk grond vier nieuwe bedrijfsunits gerealiseerd. Deze bedrijfsunits bestaan uit zowel een bedrijfshal en een kantoorruimte, waarvan de omgevingsvergunning onlangs is verkregen.

Vestaal Vastgoed begeleidt dit gehele project van de initiatiefase tot en met de oplevering. Wij vervullen hiermee de rol van ontwerper, projectleider en verhuurbemiddelaar.

Het object ligt aan het Jagerserf 20 a t/m d in Ermelo. Het Jagerserf is een van de drukkere wegen van het bedrijventerrein Veldzicht, waardoor deze locatie gekenmerkt kan worden als goede zichtlocatie. De goede zichtlocatie is ideaal voor kleine bedrijven die een zichtlocatie met kantoor en opslag belangrijk vinden, zoals bijvoorbeeld webshops. Bedrijvigheid tot en met categorie 3.2 is toegestaan op deze locatie.

De grootte van de units verschilt van 164 tot 192m² bruto vloeroppervlak.  Elke unit heeft 3-4 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het object. Aan de achterzijde zit een ingang met een buitenruimte. De huurprijs ligt tussen de €1650 en €1900 per maand. De bedrijfsunits hebben een luxe, moderne uitstraling door de combinatie van gebruikte kleuren en materialen.

Voor de zomer van 2016 wordt begonnen met de bouw en in het najaar van 2016 zullen de bedrijfsunits in gebruik kunnen worden genomen.

Vestaal Vastgoed heeft in het verleden al meerdere ontwikkelingen begeleid op o.a. bedrijventerrein Veldzicht. Er is op dit bedrijventerrein momenteel weinig leegstand en een toenemende vraag naar zelfstandige bedrijfsruimtes voor kleine ondernemingen, op een zichtlocatie met een moderne uitstraling.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0341-434944 of via de mail info@vestaalvastgoed.nl.