Conceptontwikkeling

CONCEPTONTWIKKELING

Een goed concept is goud waard. Door creatief en innovatief te denken zonder de marktvraag uit het oog te verliezen, ontstaat een concept dat levensvatbaar is. Wij zijn gespecialiseerd in haalbare vastgoed- en horecaconcepten. Zo krijgt u een renderende onderneming en daarmee stabiele huurder.

 

Conceptontwikkeling vastgoed

Opdrachtgevers willen vaak een bijzonder doel bereiken met een nieuw gebouw. Een gebouw met meer functies bijvoorbeeld, waarin zorg, welzijnsorganisaties en ondernemers samenwerken. Een clustering van elkaar versterkende functies, waardoor een onderscheidend voorzieningenniveau ontstaat. Of een vernieuwend kantoorconcept, waarin het nieuwe werken mogelijk is.

 

Vestaal Vastgoed bedenkt en onderzoekt samen met u welke conceptontwikkeling het meest kansrijk is voor uw vastgoed.

 

Maatwerk

Conceptontwikkeling van vastgoed is een proces dat met creativiteit en visie uitgevoerd wordt en waarbij toekomstige gebruikers centraal staan. We stellen vragen, begeleiden, doen voorstellen en geven inzicht. Daarbij zetten we toegesneden instrumenten in, zoals workshops of enquêtes en ook meten we het huidige gebruik. Daarnaast interviewen we de stakeholders of organiseren we gerichte excursies.

 

De conceptontwikkeling van vastgoed is een proces waarin we samen met u zoeken naar de juiste ontwikkeling van uw vastgoed. De resultaten leiden tot een huisvestingsconcept dat uw organisatie optimaal ondersteunt. Het ontwikkelde gebouwconcept kunnen we vervolgens uitwerken in een Programma van eisen en een bouwbudget.

Conceptontwikkeling
Geïnteresseerd in onze diensten?