1STE STEENLEGGING AAN DE GEERT GROOTESTRAAT 7 TE ZWOLLE

1STE STEENLEGGING AAN DE GEERT GROOTESTRAAT 7 TE ZWOLLE

Bij de nieuwbouw van het medisch centrum met 17 appartementen aan de Geert Grootestraat 7 in Zwolle vond vrijdag 9 februari de 1e steen legging plaats door wethouder de Heer van de Gemeente Zwolle en Christan Takens (zoon van huisarts Theo Takens)

Vestaal Vastgoed en Prins Bouw zijn inmiddels met verschillende andere geïnteresseerde partijen in gesprek die ook hun intrek willen nemen in dit medisch centrum. Het is al mogelijk om vanaf 30 vierkante meter een ruimte te huren. Partijen die mogelijk ook geïnteresseerd zijn, kunnen zich melden bij de betrokken bedrijfsmakelaars REBO Bedrijfsmakelaars en Ten Hag Makelaars uit Zwolle. Ook op www.fundainbusiness.nl is veel informatie over het project te vinden.

Boven op het medisch centrum worden nog 17 appartementen gerealiseerd. Deze zijn reeds alle verhuurd aan de JP van den Bent Stichting.

Het project is inmiddels sinds augustus 2017 in aanbouw en wordt naar verwachting in juli 2018 door Prins Bouw aan de gebruikers opgeleverd en overgedragen aan Vierhouten Onroerend Goed BV uit Ermelo. Vierhouten Onroerend Goed belegt in hoogwaardige winkels, woningen, kantoren, zorgcentra en industriële bedrijfspanden.